Update Cei trei tineri deghizați în femei, care au folosit un aparat cu electroșocuri pentru a jefui un bărbat, au fost arestați preventiv | Video

  de Special Arad | 22 aprilie 2019, 11:05 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Captură video IPJ Arad)

  Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat trei bărbați deghizați în femei, bănuite de tâlhărie calificată. Acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

  În data de 15 aprilie, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un portmoneu.

  În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie, un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani (din Arad), a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin.

  În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

  În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  :

  UPDATE

  Magistrații Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile în cazul tinerilor reținuți de polițiștii Secției 1 Vlaicu pentru tâlhărie calificată, anunță IPJ Arad.

  UPDATE 2

  În urma contestației procurorului de caz, magistrații Tribunalului Arad au emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei tineri, autorii unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

  La data de 16 aprilie, magistrații Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile pe numele celor trei tineri.

  Reamintim că în noaptea de 14/15 aprilie, un arădean de 43 de ani a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu în care se găseau 150 RON și documentele personale. Fapta s-a petrecut în parcarea unui centru comercial de pe C.A. Vlaicu din municipiu.

  În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, în mai puțin de 48 de ore a fost identificată atât victima cât și autorii, care au săvârșit fapta fiind deghizați în haine femeiești.

  Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

  Acum puțin timp, cei trei au fost introduși în arestul IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.