marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cei mai buni dintre cei mai buni! Plutonierul adjutant Herbei Iosif și plutonierul Oniță Darius, mândria ISU Arad

  de Special Arad | 27 ianuarie 2023, 4:50 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Astăzi, 27 ianuarie 2023, la sediul unității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad a avut loc prezentarea Evaluării Activității Inspectoratului pentru anul 2022.

  Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad, domnul colonel Gârbău Cristian a prezentat raportul sinteză al evaluării activităților pentru domeniile de activitate ale inspectoratului precum și rezultatele obținute în anul 2022.

  La final au fost prezentate obiectivele, sarcinile, atribuțiile, precum și prioritățile pentru anul 2023.

  Totodată, pentru că cei mai buni dintre cei buni merită să fie felicitați, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, domnul plt. adj. Herbei Iosif a primit diploma de pompier de onoare al județului Arad în anul 2022 iar domnul plt. Oniță Darius Iulian a primit diploma de salvator de onoare al județului Arad în anul 2022„, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.