joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cehov la Teatrul de vară Ethos!

  de Mihai Todoca | 14 iulie 2016, 12:58 PM | Cultură

  2

  Ieri seară, pe scena teatrului de vară „Ethos” a fost pusă în scenă o piesă de care publicul arădean pare să nu se mai sature: „Cerere în căsătorie”, o piesă în regia lui Victor Olăhuț , avându-i actori pe Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente.

  Piesa a făcut deliciul spectatorilor prin interpretarea fără cusur a actorilor care au dominat scena prin replici tăioase, situații comice și mimica lor (în special al lui George Constantinescu, cel care l-a interpretat pe Ivan Vasilievici Lomov, aducând aminte deseori de îndrăgitul Mr.Bean.).

  Florentina Năstase (Natalia Stepanovna) a absolvit, în anul 2008, Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, iar în prezent este actriță la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.

  George Constantinescu (Ivan Vasilievici Lomov) este fondatorul Teatrului de Artă București iar anul trecut a primit Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul Gleb din spectacolul Dureri fantomă, la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe.

  Valentin Terente (Stepanovici Ciubukov) este actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila și are la activ peste 37 de roluri din dramaturgia clasică dar și contemporană.

  Cu asemenea actori de calibru, textul lui Cehov a fost readus în actualitate unui public nesătul de teatru și de cultură.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.