vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ceea ce nu a fost în stare Primăria Arad, rezolvă suporterii echipei UTA: „Împodobim bradul!”

  de Lucian Dănilă | 19 decembrie 2020, 4:50 PM | Sport | Știri Arad

  2

  Au devenit celebrii brazi aduși de cei de la Primăria Arad în punctele importante ale municipiului, platoul din fața Palatului Administrativ, dar și cel adus în fața noii arene Francisc Neuman.

  Primii brazi aduși au fost înlocuiți după sutele de comentarii și postări apărute pe rețelele de socializare. Acum, însă, suporterii echipei UTA au decis să facă ei ceea ce nu au fost în stare cei de la Primărie, să împodobească bradul de la stadion.

  Într-o postare apărută pe grupul de Facebook Ultras Arad, fanii echipei UTA sunt chemați să ajute la împodobirea bradului.

  „ÎMPODOBIM BRADUL DE LA STADION!

  Marele brad amplasat în fața stadionului a rămas nedecorat. Se pare că autoritățile din Arad nu au fost în stare să agațe decât câteva globuri și o instalație care nu funcționează. Haideți să le dăm o mână de ajutor!

  Ne vedem marți (22 decembrie), ora 18.00 pe platoul de la stadion, ,,înarmați” cu tot ce se poate împodobi bradul! Dacă fiecare participant va aduce măcar un glob sau un ornament (beteala, clopoței, etc.) suntem convinși că vom reuși să îl înfrumusețăm și să aducem puțină culoare la stadion cu ocazia sărbătorilor!

  O modalitate prin care puteți să faceți această faptă bună și să ajutați și clubul UTA este prin a cumpăra un glob personalizat cu sigla echipei de la magazinul suporterilor, 1945.ro (care funcționează la stadion).

  La această acțiune trebuie respectate normele de distanțare socială! Nu dorim să aglomerăm zona! Vă rugăm să purtați mască!”, se arată în postarea de pe grupul de Facebook Ultras Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai bine ați construi WC publice și salubriza pe cele existente!Cine mai crede in Moș Crăciun,și ce legătură au brazii,globurile, cu nașterea lui ISUS,vara ,după cum bine știm cu toții?Și,sa nu ne mai prefacem,cerșiți cumva ,vreți bani,sponsorizări?Tot ne dăm buni creștini,haideți atunci,decât să aruncăm brazii,globurile,banii la gunoi,sa ajutam pe cei bătrâni,bolnavi, singuri și săraci!Avem un primar care face asta sau,se lasă condus de „opinia publică”Cine poate sa ne asigure de CALITATEA opiniilor?Care și pe cine slujiți,căror idoli va închinați,de CRACIUN ,dar de fapt tot timpul?

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.