Cea mai frumoasă arădeancă în 2017 este Iulia Felnecan | Galerie Foto

  În Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, vineri seara, a avut loc finala concursului de frumusețe al orașului, Miss Arad, ajuns anul acesta la ediția a XII-a. Un număr de 14 concurente s-au întrecut în trei probe pentru a primi premiul mult râvnit de „cea mai frumoasă fată din Arad.

  Ca în fiecare an, evenimentul a avut și un scop caritabil, anul acesta organizatorii Miss Arad dorind să vină în sprijinul micuței Sofia, în vârstă de 4 ani, diagnosticată cu hemapareză pe partea stângă la mână, picior și creier. Prin donațiile din cadrul evenimentului s-a încercat strângerea a 2000 de euro necesari operației la picior care va fi efectuată la o clinică din Chișinău, Republica Moldova.

  Revenind la concurente, ele au trebuit să se întreacă atât în frumusețe cât și în istețime, în cadrul a trei probe: proba costumelor de baie, proba rochiilor de seară și, bineînțeles, proba întrebărilor – unde acestea au trebuit să convingă atât juriul cât și publicul că au abilități de comunicare și că sunt dezinvolte, sigure pe sine.

  Deschiderea Miss Arad a fost realizată de concurente și Ansamblul Maria Grațiana din Olari, coregrafia fiind semnată de cel care conduce ansamblul: instructor Răuț Petru- primarul localității Olari. Oaspeții au putut degusta produse tradiționale românești din zona Aradului, realizate de Bunătăți de la Hălmagiu și Brutăria Super, de asemenea, au primit suveniruri hand-made personalizate, realizate de You Boutique

  Evenimentului nu i-au lipsit nici momentele de divertisment, publicul putând vedea ultima colecție a caselor de modă CozacOne și Nous mode, o prezentare de modă etno a micuțelor modele Angels Organization, dans de societate a membrilor Dans Royal Steps, iar Alexandra Vasiu și Mădălina Boroneanț au încântat melodii din repertoriul internațional.

  După o intensă deliberare a juriului, au fost desemnate premiile ediției de anul acesta a concursului de frumusețe Miss Arad, după cum urmează:

  Locul 1 – Iulia Felnecan
  Locul 2 – Luana Alexandra Budiu
  Locul 3 – Geanina Jigmond

  Miss Media – Ancuța Daniela Baidoc
  Miss Popularitate – Biandra Mihaela Sivec
  Miss Simpatie – Andreea Petcu
  Premiul Special al juriului – Ancuța Daniela Baidoc
  Premiu special din partea Revistei Altfel – Ancuța Daniela Baidoc
  Miss Feroneria – Otilia Mironiuc
  Miss Avon – Luana Alexandra Budiu
  Miss Remax – Ancuța Daniela Baidoc
  Miss Edo – Biandra Mihaela Sivec
  Miss Sonenline – Andreea Petcu

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dupa concursul asta Cozacone poate sa inchida ca sunt degeaba pe piata, sau sa se apuce de second hand-uri ca tot e la moda mare in Arad. Asta asa pt cultura lor generala, niciodata nu pui cravata de aceeasi culoare cu batista, e o asortare lenesa, superficiala, denota lipsa de clasa si cunoastere – aici ma refer la prezentator, care de altfel arata ok.
   Rochiile fetelor insa… unele ziceai ca-s curtezane din-alea de la palatele regilor care le schimbau olita si mai erau violate ocazional de printi…. din toate doar vreo doua aratau chiar ok. Pe ce criterii pe unele le-au imbracat de ziceai ca-s in pijamale si pe altele in rochii elegante? Nu mai comentez de machiajul strident ca aia deja e cireasa de pe tort… oricum, daca astia sunt liderii de opinie din Arad… slabut… iar cea de pe locul doi zici ca e ET, gatul mai lung decat capul, picioarele scurte, serios????

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.