Ce-i dorim noi? Simplu: să nu moară. Capra vecinilor, plimbată în portbagaj pe la Arad

  de Lucian Dănilă | 19 noiembrie 2019, 4:47 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Fotografia a fost postată în această după amiază pe grupul de Facebook Arad Traffic. Nici nu necesită să vă uitați cu foarte mare atenție pentru a vedea că în portbagajul mașinii din imagine se află o capră.

  Mai este mai bine de o lună până la sărbătorile de iarnă, dar la Arad se umblă deja cu capra. Deocamdată doar în portbagaj.

  Dar dacă ne ghidăm după numărul de înmatriculare al autoturismului, capra este a vecinilor, da, chiar a vecinilor bihoreni.

  Nu știm care sunt gândurile stăpânului în ceea ce o privește, dar noi îi dorim caprei vecinilor să nu moară…

  Sursa: Facebook – Arad Traffic

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.