joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 3Ce au decis magistrații în legătură cu violul studentei de la Timișoara

  de Special Arad | 4 august 2015, 2:53 PM | Naţional

  0

  TITLUL PRINCIPAL

  Viol halucinant lângă Timișoara! Cu doi a acceptat, un al treilea era prea mult… (VIDEO)

  O studentă la Drept din Timișoara a făcut plângere la poliție pentru că a fost violată de trei indivizi. Cazul este oarecum halucinant. O dată pentru că unul dintre cei trei indivizi era iubitul ei, a doua oară pentru că a acceptat sexul cu al doilea individ, adică un sex în trei, dar al treilea a stricat toată ecuația și acum cei trei ar putea să stea ani de zile la închisoare.

  PRESSALERT a publicat declarația tinerei studente, care a oferit toate detaliile scenei care s-a petrecut pe o câmpie de lângă localitate Sânandrei.

  „A venit la colţul străzii după mine (n.r. iubitul ei). Era el cu prietenul lui. El mi-a spus că are o fantezie să o facem în trei şi pentru că ţin la el am zis să-i mai îndeplinesc această dorinţă.  Din această cauză m-am urcat de bună voie la el în maşină. La vreo cinci străzi distanţă mai urcă doi prieteni de ai lui, unul fiind verişorul prietenului meu la care ţineam şi îi făceam toate poftele. A mai urcat şi o fată care a condus maşina. Mi-au spus că o luăm pe o scurtătură ca să ajungem la Sânandrei şi au luat-o pe un câmp. S-au oprit pe câmp şi fata a rămas în maşină. Nu mi-a spus nimic. Individul cu care obişnuiam să mă văd a început să mă dezbrace de faţă cu toţi. Am spus că nu,nu, nu. Mi-a luat tricoul şi mi l-a aruncat pe câmp. Am mers mai încolo cu el şi cu prietenul lui ca să-i îndeplinesc fantezia. Apoi a venit un individ şi i-am spus că nu vreau şi-l voi muşca. A venit verişorul tipului chemat de el. S-a dezbrăcat. Pe mine m-a pus în genunchi. Eram dezbrăcată complet. M-a strâns de păr, de gât. A început să dea în mine de nervi pentru că nu am mai vrut să întreţin relaţii sexuale cu nici unul dintre ei. M-a lovit cu piciorul în coaste, cu palma peste cap. Lui îi plăcea să mă vadă bătută, chinuită că eu nu sunt o fată deşteptă care practica gang-bang-uri. Că eu de ce nu sunt ca alte fete cre au mers la el acasă şi au făcut-o cu cinci, şase. Dacă nu fac m-a ameninţat că o să mă lase bătută lată pe câmp. Până la urmă a trebuit să cedez şi să întreţin relaţii sexuale cu toţi trei”, a povestit tânăra.

  Ajunsă în oraş, aceasta a depus imediat plângere la Poliţie. Unul dintre tineri a încercat să o convingă să nu depună plângere, spunându-i că nu a vrut să se întâmple aşa şi că era beat. În urma audierilor, anchetatorii au reţinut trei suspecţi – cel care a bătut-o pentru viol, iar ceilalţi doi pentru complicitate la viol, scrie pressalert.ro.

  Cei trei tineri, acuzaţi  de viol, au fost duşi, în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru a fi audiaţi. Tinerii au refuzat să facă orice fel de declaraţii. Aceştia vor fi audiaţi de procuror care va decide dacă îi va prezenta cu propunere de arestare preventivă instanţei.

  UPDATE 1

  Mesaje de după viol: „nu înțeleg ce te-a deranjat, am fost beat…”! Cum își cere scuze iubitul violator? (FOTO)

  Iubitul fetei violate pe câmpia de lângă localitatea Sânandrei, din județul Timiș, încerca să o convingă pe aceasta să își retragă plângerea. El i-a transmis mai multe mesaje agramate de pe telefonul mobil, după ce a fost reținut, scrie PRESSALERT.

  „De ce faci așa, dacă ne iubim? te rog frumos hai să ne vedem!! Răspunde vreau să te auud.. te rog fac orice cu tine numai să fie bine!! Sunămă te rog când vezi msj!! Hai la mine dacă vrei, te muți cu mn, nu am vrut să fie așa. Nu înțeleg ce te-a deranjat, am fost beat, iarta-mă te rog! Mă revanșez cu tot sufletu, te iubesc… te rog scriemi!” – scrie inițiatorul violului în grup în mesajele transmise victimei sale, acesta fiind chiar iubitul fetei!

  mesaje viol

   

  FOTO: PRESSALERT

  Cei trei suspecți au fost audiați de procurori și ulterior duși sub escortă al Judecătoria Timișoara. Anchetatorii au solicitat arestarea preventivă a celor trei, sub acuzațiile de viol, respectiv conmplicitate la viol.

   

  UPDATE 2

  Vezi video cu mama victimei (Sursa EVZ.RO – ADI PÂCLIȘAN)

   

  UPDATE 3

  Potrivit informațiilor deținute de Pressalert, Magistrații au decis ca toți cei trei acuzați de viol să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu contestație de către avocații suspecților. La ieșirea din sala de judecată, prietenul fetei violate a spus că „nu a obligat-o nimeni la nimic”.  Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara se arată că “din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.08.2015, după ora 24:00, prin folosirea de ameninţări şi agresiuni, inculpaţii Oprea Darius-Ionuţ şi Burz Denis-Tobias ar fi determinat o tânără de 18 ani din Timişoara să întreţină relaţii sexuale cu inculpatul Ciocîrlie Cristian Constantin Iosif împotriva voinţei sale, fapt care i-ar fi cauzat tinerei vătămări care necesită pentru vindecare 7 (şapte) zile de îngrijiri medicale”.


  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.