Ce a găsit administratorul Stoian în biroul în care a stat Drăgan? Ecoul, ochiul și timpanul :)

  de Special Arad | 8 octombrie 2015, 11:38 AM | Culise | Recomandările editorilor

  3

  Ecoul vocii noului administrator public al județului Arad, Gheorghe Stoian, s-a auzit până în clădirea vecină Consiliului Județean Arad. Și să știți că nici nu a strigat prea tare. Doar a întrebat sec: „Aici? Aici voi sta eu?”. Este vorba despre spațiul care i s-a repartizat de către conducerea CJA ca urmare a câștigării postului în care a activat până nu demult denunțătorul Drăgan.

  Și noul administrator a dat față cu realitatea. În birou… nimic, zero, gol. Doar ecoul vocii sale… Cristi Drăgan a luat tot când a plecat. Covor, scaune, masă, televizor, pahare cu apă, sticla goala de Dimple (….), reportofoane, camere de filmat, microfoane… TOT. N-au rămas în birou decât găurile în pereți… acolo unde, știți dumneavoastră… de fapt, acum, cel mai bine știe Ioțcu.

  Bineînțeles că imediat câțiva șefi de birouri și-au oferit ajutorul, fiecare să ducă ceva, din ceea ce nu mai aveau nevoie în birourile lor. Dar, Stoian a stat și s-a gândit bine și… NU.„ Nimic de la nimeni, nu dau nimic la nimeni, s-a terminat cu capitolul acesta…” – și-a spus ferm și cinstit Stoian, după care, probabil, a plecat să lucreze de acasă. Până se îndură cineva să reamenajeze.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.