miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CCIA Arad, partener în organizarea Bursei Locurilor de Muncă la UAV

  de Special Arad | 22 noiembrie 2023, 4:13 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad aduce împreună mediul de afaceri și Universitatea care formează forță de muncă bine calificată. Este al doilea an în care Camera de Comerț se implică în organizarea unui astfel de eveniment, pentru că îl consideră important în contextul nevoii cronice de angajați la fabricile arădene.

  „Am fost alături de peste 300 de studenți și absolvenți ai Universității Aurel Vlaicu, la Bursa Locurilor de Muncă, organizată în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

  Într-un județ care trebuie să aibă ca prioritate păstrarea forței de muncă bine calificată, acest eveniment le-a prezentat tinerilor ofertele bune de la angajatori, companii locale, naționale sau multinaționale.

  Pentru tineri contează în primul rând salariul, dar este bine că angajatorii le-au prezentat și cultura organizațională și posibilitățile de promovare”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

  Pe lângă oferte de locuri de muncă, au fost prezentate programe de internship puse la dispoziție de cei 30 de angajatori prezenți în Complexul M al Universității Aurel Vlaicu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.