duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CCIA Arad organizează cursuri acreditate: Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune și Expert Achiziţii Publice

  de Special Arad | 22 septembrie 2015, 2:21 PM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținut fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

  Pentru perioada 9 octombrie  – 24 octombrie 2015, CCIA Arad vă propune cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune, cod COR 242213, care include 24 de ore de practică și teorie, după programul: vineri 3 ore/zi (17:00 – 20:00) și sâmbătă, 6 ore/zi ( 10:00 – 15:00).

  Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu.După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile si competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea si implementarea unui proiect de succes.

  În perioada octombrie – noiembrie 2015, Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad are programat cursul de EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE,cod COR 214946, care se va desfășura pe o perioadă de 5 săptămâni.

  Tematica cursului vizează reglementări legislative în domeniu, noile directive, responsabilități în activitate precum și actori implicați și utilizarea sistemului electronic de achiziții publice.

  CCIA Arad oferă numeroase discounturi legate de fidelizare, pentru membrii instituției, pentru numărul participanților dintr-o companie și legate de momentul înscrierii și achitării taxei aferente.

  Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa Doamnei Carmen M. Crișan, contact: [email protected] sau [email protected], telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800, fax 0257/254200.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.