sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CCIA Arad, deplasare la camera omologă din Szeged

  de Special Arad | 5 aprilie 2023, 10:38 AM | Administraţie | Business

  0

  Comunicat. Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a județului Arad s-a deplasat luni, 3 aprilie, la Szeged, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Csongrad-Csanad, în vederea unei întâlniri pentru consolidarea relațiilor transfrontaliere.

  Discuțiile au vizat în principal identificarea de oportunități și proiecte concrete de cooperare inter-instituțională. De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost dezbătute legăturile economice comerciale bilaterale, oportunitățile de afaceri, dar și posibilitățile de abordare a proiectelor transfrontaliere în vederea întăririi legăturilor comerciale ale mediului de afaceri dintre cele două judeţe.

  Din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad au participat: Gheorghe Seculici – preşedinte, Aurel Ionescu – vicepreşedinte şi Radu Mătiuţ – director general.

  Delegaţia Camerei arădene a fost primită de Kőkuti Attila – președintele Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Csongrad-Csanad, vicepreşedinţii: Gellért Ákos (Naturtex Ltd.) – președintele Secției Industriale; Palotás Sándor (Déli-Farm Kft.) – președintele Secțiunii Comerciale si Tráserné Oláh Zsuzsanna – secretar si Körmöczi Eszter – şef al Departamentului de Comerț Exterior.

  Discuţiile s-au purtat în prezenţa consulului general al României la Szeged, domnul Daniel Banu.

  Președintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici a subliniat: „Ne bucurăm de deschiderea exprimata de reprezentanții Camerei din Csongrad-Csanad și interesul exprimat de a colabora cu noi și cu firmele arădene. Este un parteneriat strategic, având în vedere distanța redusă dintre cele două orașe și faptul că, ne putem completa oferta și oportunitățile reciproc. Am adresat conducerii Camerei Csongrad-Csanad invitaţia de a veni la Arad pentru a vizita producătorii locali, inclusiv marile companii. Sperăm ca în perioada imediat următoare invitația să se materializeze”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.