CCIA Arad anunță: Competiția Regională „ScaleUP” 2017, deschisă IMM-urilor arădene!

  de Special Arad | 20 noiembrie 2017, 9:59 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad-Comunicat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad are plăcerea să anunțe agenții economici arădeni despre lansarea Competiției Regionale ScaleUP, din cadrul evenimentului Innomatch2017, ce va avea loc în data de 12 decembrie 2017 la Venue în Timișoara.

  Îndemn IMM-urile arădene să se înscrie în această competiție cunoscând tendința antreprenorilor de a se concentra pe creșterea și dezvoltarea afacerii, în defavoarea vânzării acesteia. Scopul majorității antreprenorilor este să facă un business care să poată funcționa chiar și în lipsa lor, iar această competiție vine să ofere sprijin în acest sens”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

  Competiția Regională „ScaleUP” 2017 urmărește selectarea a trei IMM-uri inovatoare pentru a fi sprijinite să îşi scaleze afacerea.

  Competiția este deschisă IMM-urilor din orice sector economic din Regiunile Vest și Sud-Vest Oltenia, cu o vechime de minim 3 ani și bazate pe inovare. Companiile vor avea posibilitatea să își prezinte planurile de scalare a afacerii în format de tip “pitching” în fața întregului auditoriu din cadrul Innomatch2017.

  Cele trei companii câștigătoare vor beneficia de un pachet de suport care va include:

  1. Realizarea strategiei pentru scalarea afacerii
  2. Coaching pentru implementarea strategiei pentru scalarea afacerii
  3. Sesiuni de instruire dedicate temelor specifice etapei de scalare (ex. managementul inovării, leadership, scalare internațională)
  4. Suport în identificarea de parteneri strategici internaționali
  5. Consultanță individuală pentru accesarea de noi piețe internaționale
  6. Promovarea companiei în plan internațional.

  Evenimentul va reuni o parte din cele mai relevante persoane din domeniul inovării:

  • Jason Braverman, Chief Innovation Officer al Verdium, autoritate internațională în domeniul autentificării biometrice
  • Maxine Adam, Head of Innovation Services, Greenwich Research and Enterprise
  • Emma Fau, Fondator EU Capital și Strategic Advisor Startup Europe Regions Network
  • Adrian Val Harea, Head of Product Line Electronics Engine Systrem, la Continental România.

  Participarea la Competiția Regională ,,ScaleUP” se face prin completarea formularului de înregistrare, care poate fi descărcat accesând link-ul http://www.regiuneavest.ro/enterprise-europe-network/.

  Formularul completat împreună cu anexele se vor transmite prin email la adresele [email protected] şi [email protected]. Pentru mai multe informații puteți accesa www.ccia-arad.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.