marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Caz șocant la Galați! O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată în timp ce dormea

  de - | 15 iulie 2023, 9:18 PM | Naţional

  0

  Gest șocant al unui bărbat din județul Galați, care și-a stropit iubita cu benzină, în timp ce dormea și i-a dat foc. Femeia a ajuns cu răni grave la spital, iar incendiatorul a fost arestat.

  Toată grozăvenia a avut loc miercuri, 12 iulie 2023, în localitatea Corod, din județul Galați. Aflat sub influența alcoolului, un bărbat și-a stropit iubita cu benzină, în timp ce dormea și i-a dat foc.

  Femeia a suferit arsuri grave pe față, piept, spate, mâini și picioare. Speriată, aceasta a plecat într-o altă localitate, aflată la câțiva kilometri, unde s-a refugiat în locuința fostului partener. Nu a mers la spital și nici nu a anunțat Poliția.

  După două zile de la incident, femeia a început să se simtă rău și a mers la spitalul din Tecuci. Medicii au anunțat Poliția, care a început o anchetă în caz.

  „Cercetările au fost preluate la scurt timp de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, întrucât fapta a fost încadrată la tentativă la infracțiunea de omor”, potrivit reprezentanților IPJ Galați.

  Femeia, transferată la un spital din Iași

  Deoarece starea femeii era tot mai gravă, având arsuri de gradele 2, 3 și 4 pe 40% din suprafața corpului, medicii au decis să fie transferată la Spitalul Județean de Urgență din Galați. Ulterior, a fost transferată la Iași, într-o secție specializată pentru arși.

  Incendiatorul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor calificat. Sâmbătă, 15 iulie 2023,  incendiatorul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.