sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Caz de hepatită, semnalat la Colegiul Național Moise Nicoară. Situația este ținută sub control, nefiind necesară instaurarea unei carantine

  de Mihai Todoca | 20 noiembrie 2019, 11:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un caz de hepatită care a fost semnalat la un elev de la Colegiul Național Moise Nicoară a pus pe jar părinții celorlalți elevi, însă nu poate fi vorba de necesitatea instalării unei carantine. De acest lucru ne asigură Direcția de Sănătate Publică Arad, care monitorizează atent situația și a luat toate măsurile necesare pentru a stopa răspândirea bolii.

  DSP a contactat medicii de familie, dar și cel al instituției care vor verifica timp de o lună starea celorlalți elevi, vor aplica toate măsurile necesare igienizării tuturor sălilor de curs, toalete, sala de mese.

  În prezent, elevul bolnav de hepatită este internat la spital, iar momentan nu sunt semnalate alte cazuri. Așa cum am mai menționat, situația este monitorizată îndeaproape de DSP Arad, un reprezentant al instituției vizitând chiar ieri liceul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.