sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Caută aurul în zăpadă! Arădeanul Sergiu Gligor, component al naționalei României, participă la „Naționalele” de volei pe zăpadă de la Azuga

  de Dan Lazăr | 28 ianuarie 2021, 2:16 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Cea mai nouă variantă a voleiului, cel pe zăpadă, își va desemna campionii naționali între 4-7 februarie, la Azuga. Printre participanți se va afla și voleibalistul arădean Sergiu „Fieru” Gligor, cu dublă legitimare CSU ASE București – UVVG ProVolei Arad. „Obiectivul pe care mi l-am propus la Azuga este locul întâi. Bineînțeles, va fi dificil, pentru că sunt și alte echipe valoroase care vor participa, însă dacă voi reuși acest lucru, moralul nostru la competițiile europene care vor urma, în Georgia și Austria, va fi unul bun”, ne-a declarat arădeanul, care va face parte din lotul România I la întrecerile de volei pe zapadă ce vor avea loc în săptămâniile următoare.

  Sergiu Gligor și colegii săi vor participa, după Campionatele Naționale de volei pe zăpadă, la un turneu amical de volei pe plajă indoor, care se va desfășura la Sofia, în Bulgaria, apoi urmând competițiile oficiale de volei pe zăpadă, desfășurate sub egida CEV (federația internațională).

  Arădeanul, care se află în plină maturitate sportivă (33 de ani), a participat și anul trecut la turneele internaționale amintite, CEV Snow Volleyball European Tour, însă ca și component al echipei România II. El este actualul vicecampion al României la volei pe plajă, alături de Andrei Crișan, ambii reprezentând pe plaja de la Mamaia UVVG ProVolei Arad.

  84696815 2780640451970971 2438142630589104128 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.