Cauciucuri roase, mașini defecte și șoferi inconștienți. Toate acestea au fost descoperite pe șoselele Aradului, în urma unui control al polițiștilor rutieri

  de Special Arad | 10 octombrie 2019, 9:41 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Ieri, 9 octombrie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pe raza municipiului și a județului, care a avut ca scop: – verificarea legalității transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone; – verificarea legalității transportului public de persoane efectuat prin curse regulate și ocazionale; – verificarea autovehiculelor special destinate transportului de elevi.

  Astfel, în urma activităților, pe transportul de marfă au fost verificate 259 de autovehicule, fiind constatate 119 abateri contravenționale, în valoare totală de 67.715 lei, respectiv: – 105 sancțiuni la O.UG. 195/2002; – 4 abateri la O.G. 37/2007 (timpii de conducere); – 2 sancțiuni la H.G. 1373/2008 (prelată); – 8 sancțiuni privind alte acte normative.

  A fost reținut un permis de conducere pentru depășire neregulamentară și 12 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice (anvelope uzate). Pe linia transportului de persoane au fost controlate 150 de autovehicule, fiind constatate 43 de abateri contravenționale, toate privind prevederile O.U.G. 195/2002, în valoare totală de 13.975 de lei.

  A fost reținut un certificat de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice. Aceste acțiuni se desfășoară în mod constant, având ca scop creearea si asigurarea unui climat de siguranță pentru cetățeni.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.