„Catrafu-SALE” – târg de îmbrăcăminte cu scop caritabil

  de Special Arad | 22 iunie 2021, 5:26 PM | Știri Arad

  0

  Asociația Club Interact Arad-Cetate invită arădenii în perioada 26-27 iunie 2021 la evenimentul „Catrafu-SALE”, organizat la terasa vinotecii Methexis din Arad, Bd. Decebal nr.2, pentru valorificarea experienței cumpărăturilor într-un mod pozitiv.

  Acest eveniment se adresează tuturor iubitorilor de cumpărături, atât de tip resell cât și de la branduri locale. Locația va fi împărțită în Branduri și Shop-my-closet. Pentru secțiunea Shop-my-closet, doritorii sunt invitați să își rezerve un stand. Participanții din cadrul acestei secțiuni își pot rezerva dreptul de a păstra sau de a dona banii.

  Suma de bani strânsă va fi donată Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Arad.

  Mai multe informații privind desfășurarea evenimentului se găsesc pe pagina de Facebook a clubului Interact Arad-Cetate fb.me/e/2cPPu81ru.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.