vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Catrafu-SALE” – târg de îmbrăcăminte cu scop caritabil

  de Special Arad | 22 iunie 2021, 5:26 PM | Știri Arad

  0

  Asociația Club Interact Arad-Cetate invită arădenii în perioada 26-27 iunie 2021 la evenimentul „Catrafu-SALE”, organizat la terasa vinotecii Methexis din Arad, Bd. Decebal nr.2, pentru valorificarea experienței cumpărăturilor într-un mod pozitiv.

  Acest eveniment se adresează tuturor iubitorilor de cumpărături, atât de tip resell cât și de la branduri locale. Locația va fi împărțită în Branduri și Shop-my-closet. Pentru secțiunea Shop-my-closet, doritorii sunt invitați să își rezerve un stand. Participanții din cadrul acestei secțiuni își pot rezerva dreptul de a păstra sau de a dona banii.

  Suma de bani strânsă va fi donată Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Arad.

  Mai multe informații privind desfășurarea evenimentului se găsesc pe pagina de Facebook a clubului Interact Arad-Cetate fb.me/e/2cPPu81ru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.