Câți arădeni sunt căutați de poliție? De la violatori, tâlhari sau hoți la evazioniști și criminali

  de Mihai Todoca | 23 octombrie 2020, 4:59 PM | Recomandările editorilor | Urmăriți

  2

  În contextul în care Cristian Rizea, fost deputat al PSD și director de cabinet în cadrul unui minister, a fost surprins într-o cafenea din Republica Moldova stând liniștit la masă deși este dat în urmărire internațională, nu putem să nu ne gândim la legea deficitară care ajunge să protejeze oameni care au fost condamnați definitiv pentru diverse infracțiuni. În cazul lui Cristian Rizea, devenit Mihai Cristian Luigi după cererea de a primi cetățenia moldovenească, este vorba de deturnare de fonduri europene, astfel că a fost condamnat definitiv la 4 ani și opt luni de închisoare de către un complet 5 judecători.

  Fostul deputat apare și pe siteul Poliției Române la secțiunea „Urmăriți”, chiar lângă un arădean de-al nostru, din Semlac.

  Referitor la arădeni căutați, i-am numărat și sunt 93 de persoane vinovate pentru diferite infracțiuni. De la furt din locuințe, la trafic de persoane. De la viol sau lipsire de libertate la evaziune fiscală și chiar omor.

  Toți aceștia sunt trecuți la secția Urmăriți  și poate nu ar strica să aruncați un ochi. Poate recunoașteți pe cineva, poate e cineva care se destinde pe la vreo terasă pe undeva. Poate fi cel care vă cedează locul în tramvai sau așteaptă cuminte la coadă la supermarket.

  Nota bene: Accesând acest LINK vă sunt oferite informațiile cu privire la ultimul domiciliu cunoscut al persoanei căutate, poza, semnalmentele (în cazul în care sunt) și infracțiunile pentru care au fost condamnați.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.