joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Câți arădeni au fost amendați ieri pentru nerespectarea regulilor de prevenție Covid-19

  de Special Arad | 30 martie 2021, 6:37 PM | Știri Arad

  0

  Din comunicatul emis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad aflăm că în decursul zilei de ieri, 29 martie, a fost aplicat un număr de 149 amenzi, în condiția în care tot ieri, începând cu ora 20:00 și prelungindu-se după ora restricției de circulație (22:00), s-a desfășurat un amplu protest tocmai împotriva regulilor de prevenție Covid, la care au participat un număr de aproximativ 1000 de oameni.

  În comunicat nu se specifică intervalul orar în care au fost aplicate sancțiunile și nici motivul pentru care acestea au fost aplicate, ci doar numărul total de persoane legitimate în decursul zilei:

  „În ziua de 29 martie, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii arădeni, împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Arad și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid-19. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 149 de societăți comerciale, 25 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate 2.732 de persoane. 

  Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 56.800 de lei.

  Începând cu data de 28.03.2021, se va restricționa circulația autovehiculelor și persoanelor în intervalul orar 20:00 – 05:00, închiderea programului de funcționare a societăților comerciale fiind ora 18:00, în perioada sfârșitului de săptămână, în localitățile unde incidența ratei de infectare este de peste 4 la mie”, se arată în comunicatul ISJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.