Câteva străzi din Pâncota rămân, joi, fără curent electric

  de Special Arad | 23 November 2021, 10:07 AM | Știri Arad

  0

  Joi, 25 noiembrie, în intervalul orar 12:00 – 16:00, furnizarea energiei electrice va fi întreruptă parțial în orașul Pâncota, pe străzile 1 Mai, Spiru Haret, Decebal, Cimitirului, Eroilor, Soarelui, Podgoriei și parțial pe Câmpiei.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, anunță furnizorul energiei electrice în județ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.