Caterincă, inspirație și improvizație cu Cătă Galben și trupa ReChords! „Să muară toț dujmanii care nu are Aifon!” :P Șasă ES! (VIDEO)

  de [email protected] | 23 octombrie 2016, 2:30 PM | LOL | Music | Topic special

  14

  Cum ar fi spus regretatul Tamango: „Asculți trupa ReChords! Obligatoriu asculți!”

  Breaking News, „SĂ SE ȘTIEEE!” – filmulețul postat vineri seara pe Facebook de Cătă Galben a devenit viral pe sistem turbo. 5,3K vizualizări (5300) până în momentul de față, peste 180 de Like-uri și zeci de distribuiri, ca să nu mai vorbim de comentariile de laudă. Și unde o mai pui că la baza acestui videoclip improvizat nu e altceva decât bună dispoziție lovită de inspirație tocmai când băieții s-au pus pe curățat holul sălii de repetiții, carevasăzică locul faptei, câteva momente de prosteală dusă la extrem, subiectul cheie (firește) – un iPhone 6S și, nu în ultimul rând, talent cât cuprinde. Doamnelor și domnilor: Cătă Galben și o parte din trupa ReChords, chitaristul Andrei Pitic și toboșarul Marius Bota! Plus, omul „din culise”, multitalentatul Mihai Molnar, cameramanul de ocazie în cazul de față, care dorește să precizeze că videoclipul a fost filmat cu un iPhone 6S!

  Încă o precizare „SĂ SE ȘTIEEE!”, în caz că nu se știe. Ceea ce-ar fi culmea, dar în fine… – trupa arădeană ReChords nu e nicidecum o formație de manele și alte cumetrii de-astea cvasi-muzicale, ei sunt „setați” pe cover-uri din sfera pop și rock și pop-rock plus un pic de reggae, un repertoriu agreabil și variat, cum ar fi Pink Floyd, Bruno Mars, Sinead O’Connor, Faith No More, Phil Collins, AC/DC, Sting, Robbie Willams, Direcția 5, Bob Marley sau chiar și Dan Spătaru sau Zambo Jimmy. Așa cum se descriu chiar ei pe pagina de Facebook: „formație vocal-instrumentală de muzică ușoară și nu numai, compusă din 6 membri, băieți și o fată, băieți de sex masculin și o fată de sex feminin, serioși, care se ocupă cu cântatu’ la distracții”.  Nijte simpatici, dom’le!

  Comentariile de la videoclip merită și ele citite și „laicuite”. Nu… nu LAIC / laici / Lagzi Lajcsi… ci LIKE. Am înțeles??!

  Andi Tuţescu, de exemplu, întreabă într-un comentariu: „Bună ziua, sunt un grup de fani, nu vă supăraţi, se poate cumpăra piesa pe iTunes?”. Răspunsul lui Cătă Galben e pe măsură, ca caterinca (Legalize cacofonia!) să fie caterincă până la capăt:

  „1. In primu rand pesa nu va fi d vanzare e pe da gratis sa se stie. e pentru toti banditii care este din partea mea pentru ei. 2. acuma face baiatu niste combinatzii sa se puata danloada jos la calitate da valoaaareeee adevarata adevarata pesa asta punct. Si 3. multumesc la fanii mei ca crede in mine. Respect. Capu sus. Acuma ca m-am ajuns no sa uit niciodata de unde am plecat.”


  Concerte si repetitii …inspiratie, compozitii. Eu si formatia. Va invit sa-mi invidiati ultimul hit. 🙂

  Posted by Catalin Galben on Friday, October 21, 2016

  PS: Greșelile gramaticale din acest articol sunt intenționate. DĂĂĂ!

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • Astia e filmat cu cartof dinalea cu camera vga ba nu vezi ca tat se vede sacadat si cu patrate? Si tu ce ti cu ei ca isi bate joc de manele si de cel mai fain telefon care ei nare da ar vrea sa aibe ca deaia face manea sa vina unu cu bani vai de ei esti satanist dinala si tu te strange bratara cu tzepi cu care omori matze in kimitir?

     --4 voturi
     +1
     -1
  1. Isi bate joc de fraeri ca tine care e bosketari fraiere nare telefon.nare treaba cu roketzi sau cu noi manelari.isi bate joc de saracile care nare bani tu nu vezi.ejti prost ca si tu ejti saracie fraere. daia teai ofticat. pesa asta e pentru bazatii care si permite sa o arda la valoare.saracie ce ejti. nu tati rokeri is satanisti ba prostule si nu mis daca nu teai prins.vaisamar de voi incultilor.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.