joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cățel căzut într-o fântână la Semlac, salvat de pompierii arădeni

  de Special Arad | 12 ianuarie 2023, 8:26 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Mărinimia unui localnic din Semlac și iscusința pompierilor arădeni au fost ingredientele rețetei de succes pentru ca un cățel căzut într-o fântână adâncă de 10 metri să primească o a doua șansă la viață. Totul s-a întâmplă în această seară, când un localnic care îi auzise lătratul și „strigătul de ajutor” a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

  Ajunși la locul evenimentului, aceștia au localizat cățelul iar unul dintre ei a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi împreună cu patrupedul, cu ajutorul cordițelor de salvare. Cățelul a fost eliberat în siguranță și a rămas în grija localnicilor. Pompierii s-au întors la bază cu încă o misiune încheiată cu succes, răsplătiți de bucuria salvării unui suflet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.