Catedrala Notre-Dame, devastată de incendiu în 2019, va fi redeschisă în 2024

  de - | 14 aprilie 2021, 9:36 PM | Internaţional

  0

  Imagine de la incendiul din 2019

  Catedrala Notre-Dame de Paris, devastată de un incendiu în urmă cu doi ani, se va redeschide în 2024, a promis miercuri ministrul francez al culturii, Roselyne Bachelot, anunțând că apelul public lansat pentru strângerea fondurilor în scopul restaurării a dat roade, relatează AFP, citat de HotNews.

  Cu donații în valoare de 833 milioane de euro, ministrul Roselyne Bachelot a declarat: „Vă pot spune că în 2024 catedrala Notre-Dame de Paris va fi redeschisă”.

  Ministrul urmează să meargă la fața locului joi cu președintele Emmanuel Macron, la doi ani după ziua incendiului care a devastat parțial catedrala, o capodoperă a artei gotice, pe 15 aprilie 2019.

  Sursa: hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.