vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câte mașini au fost ridicate și câți bani s-au încasat în urma acestora, doar în luna Ianuarie

  de Mihai Todoca | 17 februarie 2021, 1:06 PM | Știri Arad

  2

  Nu trece nici o zi fără ca o mașină să fie ridicată de către deja binecunoscuta Tanti Rodica, spaima roșie a șoferilor arădeni care „uită” să parcheze conform prevedrilor legale sau, mai repede, se satură să caute un loc de parcare și parchează unde reușesc pentru acele legendare „cinci minute”.

  Într-un raport al Serviciului de Parcări și Ridicări Vehicule, serviciu din cadrul Recons, vedem și roadele muncii în doar o lună, mai exact luna Ianuarie din acest an. Astfel, printre alte activități întreprinse de angajații Recons, vedem și numărul locurilor de parcare din Arad (5639), numărul de mesaje text trimise pentru plata parcărilor (50 450). Dacă numărul notelor de constatare este de 3767, numărul proceselor verbale încheiate pe baza acestor note este de … zero, astfel că pentru Direcția Venituri din cadrul Primăriei Arad nu s-a încasat nici un leu.Totuși au fost înregistrate 20 de contestații.

  Doar în luna Ianuarie au fost întocmite și eliberate 236 de abonamente de parcare, 105 carduri pentru persoanele cu dizabilități și 15 carduri reîncărcabile pentru parcare.

  Dacă v-ați întrebat câte mașini au ridicat doar într-o lună, numărul a ajuns la 248, iar valoarea încasărilor ca urmare a autovehiculelor ridicate, transportate și depozitate a fost de 77 930 lei, pe când încasările din parcometre sunt de 61 522,4 lei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.