vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin s-a stins la doar 18 ani în urma teribilului accident de la Păuliș! E doliu la Bârzava… (Foto)

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2018, 9:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  8

  Pe data de 14 februarie, atunci când mulți oameni din această lume vor sărbători după model american Valentine’s Day, Cătălin trebuia să sărbătorească cea de-a 19-a sa aniversare. Trebuia… Da, vorbim la timpul trecut pentru că în această seară, Cătălin Iovan, un tânăr de doar 18 ani din localitatea arădeană Bârzava, s-a stins din viață pe un pat de spital.

  Cătălin se afla alături de un prieten în mașina sa, un Renault, și conducea pe Drumul Național 7. Venea dinspre Bârzava spre Arad, iar pe raza localității Păuliș a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un camion, iar din spate, soferul unui alt camion nu a mai putut evita coliziunea. Cătălin a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean Arad, dar după câteva ore a murit. Rănile suferite în accident au fost incompatibile cu viața.

  Este doliu la Bârzava, iar familia, rudele și prietenii lui Cătălin sunt în stare de șoc. Mai mult, prietenul său care a fost pasager în Renault se află la spital în stare gravă în urma accidentului.

  CITEȘTE CU CLICK PE TITLUL DE MAI JOS ȘI:

  Accident foarte grav pe DN7, între Păuliș și Sâmbăteni. O mașină a fost strivită între două camioane (Foto/Video)

  Pe contul de Facebook al lui Cătălin au fost scrise deja foarte multe mesaje de condoleanțe.

  catalin 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sau că atunci când conduci nu te „Socializezi” pe FB. Este Înfricoșător să văd că șoferi iresponsabili, în timp ce conduc, își permit luxul să folosească smartphonul, la altceva decât să răspundă la un apel. Și vorbitul la mobil este periculos chiar și cu handsfri. Și este în „principiu” interzis de lege să conversezi cu telefonul ținut la ureche. Oare câți mai trebuie să moară ca legea să fie aplicată și mai ales RESPECTATĂ?
   DEMENȚĂ TOTALĂ!!! Dependența de a sta cu ochii pe FB și a pipăii ecranul smartului în permanență, a devenit atât de acută încât este o amenințare mai mare decât cancerul, sau HIV.
   ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
   Nu spun că în cazul de față … asta ar fi cauza accidentului. Încerc doar să atrag atenția asupra acestui aspect, care pe mine mă îngrozește, când constat că din ce în ce mai mulți șoferi țin smartul pe volan. Criminali!!!!

   +19 voturi
   +1
   -1
   • LEGEA, pentru a fi aplicata ai nevoie de Politie…care este depasita avand fonduri de lumea a 3 a si de lipsa de personal. Am avea nevoie de camere radar omologate pe toate drumurile…si atunci poate romanu’ ar mai avea frica de ceva. Da’ si pt alea sunt necesari bani si presa care sa stea „calare” pe Rutiera pt orice nerespectare si sa ii intrebe cand au de gand sa devina profesionisti pt ca „filtrul” nu e Politie Rutiera…

    Eu am fost acum recent pana-n Viseul de Sus…peste 400 km…NICI UN ECHPAJ, NICI UN RADAR, NICI O REGULA DE CIRCULATIE RESPECTATA….TIRURI INTRAU IN DEPASIRE PE LINIE CONTINUA CHIAR DACA AU RESTRICTII DE VITEZA SI ASTA CAND NOI MERGEAM CU 100 KM/H…ASTA E PACAT CA A MAI MURIT ABSURD INCA UN TANAR.

    --1 voturi
    +1
    -1
    • Sunt parțial de acord cu tine, stimate concetățean. Dar …
     LEGEA nu poate fi immplementată cu forța. Este hilar să crezi altceva. Ea trebuie acceptată și mai ales RESPECTATĂ de cetățean/conducătorul auto.
     Regulile de circulație nu sunt făcute să fie încălcate. Dacă cetățeanul are „Cei șapte ani de acasă”, ce presupune că măsa și tasu l-au învățat ce înseamnă RESPECT față de ceilalți membrii ai comunității în care viețuiește, atunci nu ai nevoie de polițiști din metru în metru.
     ”””””””””””””””””””””””””””””””
     Legile sunt făcute pentru cei ce înțeleg ce înseamnă RESPECT și democrație!
     Pentru restul ele nu există, fiindcă ei cred că „Legile sunt pentru proști!”. Iar în România, așa sunt educați copiii, … prin exemplu personal.

     0 voturi
     +1
     -1
     • …sa te intreb ceva: Crezi ca, occidentalii sau civilizat singuri? Tot prin legi aspre si implementate cu forta…s-au educat si civilizat.Crezi ca, spaniolu’ sau neamtu’ n-ar da 100, 1000 de euro sa-si castige permisu’ daca ii este luat sau daca nu e capabil sa il ia? Problema accidentelor nu e doar lipsa infrastructurii(vezi accidentele saptamanale de pe autostrada Arad-Timi) ci POLITIA RUTIERA cvasiinexistenta precum si permisele luate pe 200 de euro tot din cauza lor.

      0 voturi
      +1
      -1
      • … să vă divulg un secret. 🙂
       ””””””””””””””””””””””””””””””””””
       Pe mine nu mă prea interesează în situația dată, ce și cum au făcut alții în Europa.
       Eu mă mulțumesc cu „ograda proprie”.
       Văd un trend și el mă îngrijorează fiindcă știu că soluția nu este „Forța și Obligativitatea cu orice mijloace”. Educația este SOLUȚIA. Și asta o spun, fiindcă știu că o dată a fost altfel, tocmai din motivele pe care le-am explicat în interpelarea anterioară. Ca argument am să vă dau următorul exemplu care nu se referă direct la subiectul articolului, dar care exemplifică ceea ce am spus anterior.
       ””””””””””””””””””””””””””””
       Dacă 170 000 de cetățeni ai acestui oraș, aruncă un bilet de tramvai, un chiștoc, un ambalaj, un PET, …etc, pe jos, peste tot în Arad, în fiecare zi, este imposibil să ai altceva decăt un oraș ce arată ca un coș de gunoi imens. Ori câți angajați și indiferent ce ultilaje de ultimă generație ar avea compania de curățenie a orașului, ei nu vor avea posibilitatea practică de a menține orașul curat.
       ””””””””””””””””””””””””””””
       Un alt exemplu, de data asta din comunitatea Europeană. (fiindcă ați folosit o asemenea comparație)
       Există o regiune comunitară (UE), care ca suprafață are aproape jumătate din suprafața României. Regiunea are multe mii de kilometrii de șosele și străzi. Poliția regiunii are sub 10 polițai, care fac munca de teren. Dar sunt puțini cei ce trebuie obligați să respecte Legea și Ordinea.
       Nu știu acest lucru din citite, adică din teorie. O știu din experiență la fața locului.
       ””””””””””””””””””””””””””””
       Concluzia: – Ca societate și formă administrativă, nu vei putea nici o dată să aloci resurse suficiente să obligi populația să Respecte Legea și Ordinea Publică. Este o chestiune de a accepta Legea și de avea Respect față de Lege și Democrație. Cu alte cuvinte de avea Respect față de toți concetățenii tăi, pentru a fi la rândul tău respectat. Este doar atât de simplu. Și nu încerc să fac pe deșteptul, vă rog să mă credeți. Totul se rezumă la „Cei șapte ani de acasă”.

       0 voturi
       +1
       -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.