Cătălin Hlistei a fost depistat dopat! Arădeanul va merge mâine la ANAD pentru declarații

  de Special Arad | 27 September 2020, 7:29 PM | Sport

  0

  Cătălin Hlistei (26 de ani), cel mai în formă fotbalist al Rapidului în acest sezon, a fost despitat dopat. Telekom Sport scrie că jucătorul formaţiei din Giuleşti a picat un test antidoping şi a primit vestea imediat după partida cu ACS Comuna Recea, în care a şi marcat.

  Surse din cadrul clubului Rapid au dezvăluit pentru Telekom Sport că fotbalistul Cătălin Hlistei a fost despistat pozitivi la un test antidoping, pe care l-a picat. Telekom Sport scrie că mâine dimineaţă, 28 septembrie, Hlistei va merge la ANAD pentru a da declaraţii în încercarea de a se stabili exact contextul în care a ajuns să consume substanţa interzisă.

  Nu se ştie exact cu ce substanţă a fost despitat pozitiv Cătălin Hlistei. Investigaţia în cazul lui Hlistei e abia la început.

  Hlistei este cel mai bun marcat al Rapidului în acest sezon, cu cinci goluri în cinci partide. Ultimul gol, Hlistei l-a reuşit în partida cu Comuna Recea, pierdută de giuleşteni. Rapid l-a transferat pe Cătălin Hlistei de la Sportul Snagov la începutul lui 2019, liber de contract. Fotbalistul mai are contract cu rapid până în vara lui 2021.

  Hlistei, născut la Arad în anul 1994, s-a lansat în fotbalul mare la Arad, evoluând câțiva ani pentru UTA. De la UTA a plecat la Pandurii, a revenit acasă, iar apoi a plecat la Snagov și apoi Rapid.

  SURSA: telekomsport.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.