Câștigătorul premiului de peste un milion de euro la Loto 6/49 joacă de peste 30 de ani

  de - | 14 December 2021, 7:32 PM | Naţional

  0

  (foto: Imagine cu rol ilustrativ)

  Un bărbat din Tulcea, care joacă la loto 6/49 de peste 30 de ani, este câștigătorul premiului de peste un milion de euro de la ultima extragere. El și-a ridicat câștigul și spune că va continua să joace.

  5,6 milioane de lei a câștigat bărbatul de peste 50 de ani, la categoria I la tragerea Loto 6/49 din 12 decembrie. El joacă în mod constant de trei decenii, aceeaşi schemă, cod 57 și spune că numerele sunt de fiecare dată altele, fără nicio semnificaţie personală.

  Sursa: Europa FM

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.