Casa de Pensii a trimis peste 400 arădeni la băi. Se înregistrează cereri pentru luna august

  de Special Arad | 27 July 2017, 6:18 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Nici mai mult, nici mai puțin de 401 arădeni pensionari au plecat în această lună în vacanță prin programul oferit de Casa Județeană de Pensii Arad. Instituția a anunțat că până la acest punct, s-au înregistrat 368 cereri pentru biletele de tratament din luna august.

  Persoanele care doresc să beneficieze de aceste bilete, mai pot înregistra cereri pentru luna viitoare. Acestea se înregistrează la Camera 2 de la Casa Județeană de Pensii, situată pe strada Voluntarilor, nr. 2A, din municipiul Arad. Cererile trebuie însoțite de o copie a actului de identitate și cuponul de pensie.

  Potrivit Casei de Pensii, cele mai căutate destinații sunt litoralul românesc și stațiunile Băile Felix, Covasna și Sovata.

  În unitățile de tratament balnear, proprietate a Casei Naționale de Pensii Publice, pentru anul 2017 sunt disponibile un total de aproape 56.394 de locuri la tratament balnear la nivelul întregii țări, repartizate pe maximum 18 serii de trimitere, potrivit Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2017 privind acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear, prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice.

  Mai multe detalii despre condițiile de înscriere, AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.