Casa Armatei a fost absorbită de muzica lui Mozart (Foto+Video)

  de Raluca Medeleanu | 9 octombrie 2015, 8:00 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Casa Armatei (Cercul Militar din Arad) a găzduit aseară, de la ora 19, un spectacol magnific, readucându-l la viață prin muzică pe marele compozitor austriac Mozart, sub ochii a aproape 100 de arădeni. 

  Orchestra de excepție a Filarmonicii de Stat Arad a făcut instrumentele să „suspine”, împreună cu pianistul italian Ippazio Ponzetta, sub bagheta îndrumătoare a maestrului dirijor Cristian Neagu.

  Capodoperele muzicale ale lui Wolfgang Amadeus Mozart selectate au fost Uvertura la Opera Don Giovanni, Concertul în Do minor pentru pian și orchestră și Simfonia nr. 36 în do major.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.