sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cum se mai distrează tinerii din Arad: distrug un cărucior de cumpărături și postează pe TikTok (Video)

  de Special Arad | 12 noiembrie 2023, 5:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  4

  Un video a devenit viral în decursul zilei de astăzi, în care ni se prezintă o „cascadorie” cu care un tânăr din Arad se mândrește probabil nevoie mare: acesta aruncă de pe pasarela de peste Mureș un cărucior de cumpărături.

  Videoul a fost urcat pe un cont de TikTok cu un nume la fel de civilizat precum fapta, „p1zderman” (un joc de cuvinte „strălucit”, între organul genital feminin și supereroul „spiderman”), de unde ne putem din nou da seama de gradul de educație al celor care găsesc astfel de practici ca fiind demne de admirat.

  Căruciorul, cel mai probabil furat de la un supermarket din apropiere, este azvârlit de pe pasarelă și se face țăndări în momentul în care se izbește de asfalt.

  Așteptăm să vedem dacă organele de ordine se autosesizează în urma acestui video care se distribuie ca „pita caldă” pe rețelele de socializare.

  Noi transmitem felicitări tinerilor, dar și părinților acestora, pentru cei 7 ani de acasă…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cel mai mult îmi plac comentariile concetățenilor pe fb la acest articol ne arată adevărata toleranță a romanilor. Singura toleranță reală a romanilor e cu hoția si cu politienii corupți pe care ii votează de 33 de ani când e vb de un puști care face o prostie cer biciuri, școală de corecție etc
   Dar când trebuie sa iasă în stradă pt ceva concret, lașitatea e definitorie.

   +22 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.