Carnagiu pe șosea: trei tineri au murit într-un accident rutier grav!

  de Special Arad | 13 July 2016, 9:50 AM | Naţional

  0

  Un accident rutier grav a avut loc în această noapte, în jurul orei 01:15, pe DN1 R, în comuna Călățele, sat Călata, în afara localităţii, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea altor patru.

  Conform primelor cercetări, un bărbat de 38 de ani, din comuna Rona de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 R, pe direcția Beliș – Huedin,  ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din orașul Huedin.

  Conform monitorulcj.ro, accidentul s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto, precum și a unui bărbat de 24 de ani, din Huedin, pasager în autovehiculul care circula pe direcția Huedin-Beliș.

  De asemenea, un tânăr de 17 ani și un minor de 3 ani, cetățeni irlandezi, pasageri în autovehiculul care a pătruns pe sensul opus, ar fi suferit leziuni grave, iar doi tineri, ambii de 17 ani, din Huedin, pasageri în același autoturism, ar fi suferit leziuni ușoare. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 17.000 lei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.