„Să cânte jandarmii!” Galeria echipei UTA protestează împotriva abuzurilor jandarmilor și va păstra tăcerea în prima repriză a meciului cu FC Argeș

  de Lucian Dănilă | 30 October 2022, 2:17 PM | Sport

  1

  Galeria echipei UTA a hotărât să păstreze tăcerea în prima repriză a meciului pe care gruparea arădeană îl va susține în această seară împotriva echipei FC Argeș, în etapa a XVI-a a Superligii.

  Protestul a fost cauzat de abuzurile făcute de jandarmi la precedentele partide.

  Abuzurile forțelor de ordine față de peluza noastră au continuat în această săptămână cu un nou val de interdicții aplicate nejustificat. Diferiți suporteri (membri ai grupurilor din peluză sau simpli fani) legitimați la meciul dintre UTA și FCSB din cadrul Cupei României (disputat pe 19 octombrie), au fost amendați fiecare cu suma de 500 RON și interziși pe perioada unui an întreg în incinta stadioanelor în timpul competițiilor sportive pe motivul că… și-au acoperit fața la partida UTA-CFR Cluj din 10 octombrie.

  jandarmi 2

  Pe lângă motivul pentru care s-a recurs la aceste pedepse exagerate, trebuie să specificăm și faptul că unele din persoanele interzise susțin că nici măcar nu au fost prezente la UTA-CFR însă se pare că au fost selectate aleatoriu și, astfel, au devenit victimele a ceea ce pare a fi o modalitate de lucru de tipul ,,noi ne-am făcut treaba” pe care jandarmii o aplică tot mai des.

  Deoarece se încearcă necontenit reducerea noastră la tăcere, noi, grupurile care formează Ultras Arad, am stabilit să oferim tuturor o mostră din scenariul pe care jandarmii (dar și domnii Stroe, Falcă sau Meszar) și-l doresc și să păstrăm liniștea în prima repriză a meciului de mâine, cu FC Argeș. Îi lăsăm pe ei să dea tonul și să încurajeze echipa! De asemenea, le punem la dispoziție și microfonul, portavocile și tobele pentru a se descurca mai bine. Suntem convinși că ne vor înlocui cu succes! Multă baftă, Gruparea de Jandarmi Mobilă Glad Voievod Timişoara”, se arată pe pagina de Facebook a grupării Ultras Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ” Deoarece se încearcă necontenit reducerea noastră la tăcere”

   Da….frate, pentru că, fără ce aveți voi de spus, clubul, țara, râul, ramul, totul se năruie.

   Incredibil!

   :)))))

   PS: jandarmeria este fosta securitate, o instituție care în 2018 a băgat pumnul în gură firavei democrații românești. Au fost pedepsiți doar ultrașii atunci…in rest jandarmii abuzatori și șefii lor fluieră liniștiți.

   Voi cu ăia încercați să discutați într-o țară fără justiție, fără presă și jurnaliști cu c…e care în caz de ceva să vă apere?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.