joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Carnagiu în Kazahstan! Zeci de oameni au ars de vii

  de - | 18 ianuarie 2018, 12:00 PM | Internaţional

  0

  Cel puţin 52 de persoane au murit, joi, după ce un autobuz cu care călătoreau a luat foc în regiunea Aktobe, aflată în partea de nord-vest a Kazahstanului, a anunţat Ministerul de Interne, relatează site-ul agenţiei Reuters şi site-ul postului BBC.

  Doar cinci pasageri au reuşit să iasă din vehicul, a mai adăugat Ministerul printr-un comunicat, menţionând că încă nu există informaţii dacă pasagerii erau de naţionalitate kazahstană, sau proveneau din altă ţară.

  Accidentul a avut loc la ora locală 10.30 (ora României, 6.30), în districtul Irgiz.

  Media locală a relatat că autobuzul ar fi putut transporta cetăţeni uzbeci în Rusia.

  Autobuzul călătorea pe o rută care leagă oraşul industrial Samara, aflat în sudul Rusiei, de Shymket, un oraş din Kazahstan care se află în apropierea frontierei cu Uzbekistan.

  Ruta, care măsoare aproximativ 2.200 de km, este frecvent folosită de muncitori care imigrează din Uzbekistan şi încearcă să ajungă în Rusia.

  Cauzele pentru care autobuzul a luat foc sunt încă necunoscute.

  Serviciile de intervenţie au deschis o linie telefonică pentru rudele victimelor.

  sursa: gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.