Carmen Șatran, studenta criminală, a fost eliberată condiționat

  de - | 8 august 2022, 1:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Judecătorii au considerat că a făcut destulă pușcărie din condamnarea de 19 ani și 8 luni, așa că au dispus eliberarea deținutei arădence Carmen Șatran, studenta criminală în cazul de la Timișoara.

  „Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2.

  Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate. 3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 4. Stabileşte suma de 313 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea sentinţei la dispoziţia intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 01.08.2022”, au decis magistrații.

  Carmen Satran a fost condamnată pentru o crima din 2009, în care un bărbat de 65 de ani, de etnie romă, din Timişoara, pe nume Trifu Schrott, a fost ucis cu 50 de lovituri de cuțit, iar cadavrul lui a fost apoi tranșat.

  Crima a fost săvârșită împreună cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea, iar conflictul ar fi pornit de la bani, după ce tânără a oferit servicii sexuale victimei, iar bărbatul a refuzat să plătească.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Așa, se pedepsesc astăzi curvele, care din lipsă de bani, ajung să distrugă vieți!
   Faci ce faci, și tot de dreptul curvelor, care distrug oameni așezați, prin oferta de a-și vinde corpul, devin criminale!
   Oare care este de vină? Ce-a care si-a expus corpul, s-au cel care plătește?
   Este dureros, că am ajuns intr-o astfel de situatie!
   Dar, totuși revin la vechea zicală: Dacă, cățeaua , NU RIDICĂ, COADA, câinele , se poate învărti!
   Sunt …multe victime , mult prea multe , care nu ajung nici măcar în instanțe!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.