duminicã, 1 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  „Cargo Clasic”, un concert de rock simfonic cu Filarmonica Arad

  de Special Arad | 21 iunie 2023, 8:24 AM | Cultură | Muzică

  2

  Ultima zi de joi din această lună aduce la Ștrandul Neptun un concert cu totul aparte! În 29 iunie, de la ora 20.00 îndrăgita trupă rock Cargo va cânta alături de Orchestra simfonică și corul academic ale Filarmonicii din Arad, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

  Proiectul îmbină muzica clasică cu muzica rock sub denumirea sugestivă „Cargo-Clasic” și a fost înființat în anul 2022, având premierea în cadrul evenimentului cultural – filantropic Balul Comunității Arădene.

  Formația Cargo și Filarmonica Arad vor interpreta piese muzicale din repertoriul național și internațional.

  Spectacolul se va desfășura în parcarea dinspre Podul Decebal din cadrul Ștrandului Neptun. Intrarea la eveniment este liberă.

   

  Citește și: Apreciere pentru performanță. Elevii excepționali ai Aradului, premiați la „Balul Comunității Arădene” | Galerie foto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.