marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Care sunt primele nume anunțate pentru Gărâna Jazz Festival 2023

  de - | 18 februarie 2023, 10:46 AM | Muzică | Regional

  0

  Festivalul din 2022 (foto: reper24.ro)

  Cea de-a 27-a ediție a Gărâna Jazz Festival va avea loc între 6 și 9 iulie în Poiana Lupului din Gărâna și în Biserica Catolică din Văliug. Pe cele două scene ale festivalului vor evolua artiști de renume și tineri muzicieni valoroși din Europa și Statele Unite ale Americii.

  Primii muzicieni care au confirmat participarea la ediția din acest an a evenimentului sunt Sinikka Langeland Group (Norvegia), Austrian Syndicate (Austria), Camille Berthold & David Helbock (Franța, Austria), Michel Godard Band (Franța), Daniel Herskedal Group (Norvegia), Julian & Roman Wasserfuhr (Germania), Jonathan Kreisberg (SUA), Jan Gunnar Hoff Group (Norvegia), The Side Effects: Stian Carstensen, Marius Neset and Thomas Strønen (Norvegia) și Enzo Favata Band (Italia) – la scena din Poiana Lupului și Michel Godard (Franța) și Vincent Courtois (Franța) – la scena din Biserica Catolică din Văliug.

  „Programul festivalului urmează să fie completat cu alți muzicieni valoroși, astfel încât să vă oferim două concerte pe zi, de vineri până duminică, pe scena din Văliug, iar pe scena principală din Poiana Lupului (Gărâna): patru concerte pe zi de joi până sâmbătă și trei concerte în ultima zi de festival, duminică, 9 iulie. Biletele sunt deja disponibile online, pe bilete.ro, și în magazinele Inmedio & RELAY, Germanos, Vodafone și oficiile Poștei Române. Prețul unui abonament, pentru patru zile, este de 520 de lei. Prețul unui bilet pentru o zi este de 140 de lei. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită“, au anunțat organizatorii festivalului.

  sursa: pressalert.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.