Care este cel mai consumat drog în România

  de - | 6 septembrie 2017, 8:22 AM | Naţional

  0

  Cel puţin 200.000 de noi consumatori de canabis în ultimii trei ani. Asta arată cel mai nou studiu al al Agenţiei Naţionale Antidrog, transmite Digi 24.

  Specialiştii spun că aproape 6% din populaţia ţării a fumat marijuana cel puţin o dată anul trecut, faţă de puţin peste 4% în 2014. Mulţi se apucă încă de pe băncile şcolii, înainte să împlinească 15 ani.

  Comisarii antidrog atrag atenţia că de la canabis până la consumul de droguri de mare risc este doar un pas. 1 din 10 fumători de marijuana trec apoi la cocaină.

  Vezi mai multe AICI!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.