marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Caravana Sportului invită arădenii la mişcare!

  de Special Arad | 1 septembrie 2022, 4:43 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Cluburile arădene şi ramurile sportive ies în spaţiul public şi invită arădenii, mai ales pe cei mici, să se îndrepte spre sport! Caravana Sportului Arădean este o iniţiativă a deputatului Sergiu Bîlcea, realizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Arad, Centru Cultural Judeţean Arad şi cluburile sportive. Începând cu sâmbătă, la final de săptămână cluburile vor merge în cartierele oraşului unde se vor prezenta arădenilor şi vor face demonstraţii. Copiii în special vor putea să intre în contact cu cluburile şi vor avea posibilitatea să aleagă un sport preferat. Primele două evenimente vor avea loc sâmbătă în Bujac, pe terenul de sport Indagrara şi duminică în Gai, în Parcul public, între orele 10 şi 15.

  „Punem Aradul în mișcare! Consiliul Județean inițiază un nou proiect la nivelul municipiului, pe care îmi doresc să îl extindem și în județ, dacă se va dovedi fiabilitatea sa. El vine ca un rezultat al consultărilor pe care colegul nostru, Sergiu Bîlcea, care a fost vicepreședintele Consiliului Județean Arad iar acum este deputat în Parlamentul României, le-a avut cu populația municipiului, începând cu această primăvară. Realizăm acest proiect pentru încurajarea sportului de masă la nivelul Aradului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad Iustin Cionca.

  „În calitate de părinte şi de fost sportiv, înţeleg cât de important este pentru copii să facă mişcare. Prin Caravana Sportului urmărim mai multe obiective, printre care promovarea unui stil de viaţă sănătos, invitaţia la mişcare şi renunţarea la sedentarism, integrarea într-un program disciplinat, toate acestea ajută tinerii indiferent dacă vor face sau nu sport de performanţă. În acelaşi timp, sprijinim cluburile sportive să se promoveze şi să realizeze procesul de selecţie, un prim pas pentru a găsi tineri talentaţi care pot deveni campionii de mâine. Îi îndemn pe părinţi să îi aducă pe cei mici la aceste evenimente!”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.