miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Caravana Sportului Arădean” a început în Micălaca! (P)

  de Special Arad | 11 iunie 2023, 6:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Parcul Orizont din Micălaca a fost animat sâmbătă de un eveniment dedicat sportului și copiilor: „Caravana Sportului Arădean”, aflată la a doua ediție. Cluburile sportive au invitat copiii la demonstrații și activități, cu scopul de a-i atrage spre sportul de performanță. Participanții au fost întâmpinați de cluburi de baschet, fotbal, dans sportiv, gimnastică, șah, volei, arte marțiale, tenis de masă, handbal, majorete și twirling.

  „Copii fericiți care aleargă și se joacă în aer liber: acesta este primul scop al „Caravanei Sportului Arădean”, care a pornit azi în Micălaca, în Parcul Orizont! Întâlnirea cu cluburile sportive, îndrumarea spre sport ca stil de viață sănătos, integrarea în sportul de performanță sunt pașii următori! Sper ca în urma acestui eveniment, cât mai mulți copii se vor îndrepta spre o disciplină sportivă. Mă bucur pentru această reușită, le mulțumesc tuturor celor implicați, vă așteptăm în cartierul Aurel Vlaicu, sâmbătă 17 iunie, în parcarea magazinului Kaufland!”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea, inițiatorul proiectului.

  „Caravana Sportului Arădean” este organizată de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu cluburile sportive din municipiu și cu deputatul Sergiu Bîlcea. În următoarele săptămâni, „Caravana” ajunge în cartierul Aurel Vlaicu (17 iunie) și în cartierul Alfa (24 iunie).


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.