duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Caravana Les Films de Cannes revine la Arad cu filme laureate cu premiile „Un Certain Regard” şi „Grand Prix”

  de Special Arad | 29 mai 2018, 3:22 PM | Cultură

  0

  La Cinema Arta, ne apropiem de finalul programului de filme de la Cannes din 2016 & 2017 şi ne pregătim pentru cele din 2018! În mai şi iunie, Caravana Les Films de Cannes ajunge pe marele ecran cu filmele câştigătoare ale premiilor Un Certain Regard – oferit pentru tinere talente, opere inovatoare și îndrăznețe – şi Grand Prix.

  Seria de proiecții a început deja pe 6 aprilie cu filmul „Leviatan” (regia: Andrey Zvyagintsev), laureat cu premiul pentru cel mai bun scenariu în 2014, și pe 25 mai cu filmul „Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki” (regia: Juho Kuosmanen), laureat cu premiul „Un Certain Regard” în 2016. Urmează alte două filme premiate în luna iunie.

  Program

  21 iunie – A MAN OF INTEGRITY, r: Mohammad Rasoulof [Prix Un Certain Regard 2017]

  29 iunie – 120 BPM/BĂTĂI PE MINUT, r: Robin Campillo [Grand Prix, Prix de la FIPRESCI, François Chalais Prize, Queer Palm 2017]

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.