marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Caravana Filmului în județul Arad

  de Special Arad | 11 septembrie 2023, 2:25 PM | Film

  0

  Caravana Filmului în județul Arad, organizată de Consiliul Județean prin Centrul Cultural Județean Arad are loc, în aceasră săptămână, în mai multe cartiere din oraș, dar și într-o comună din județ.

  Astfel, luni, 11 septembrie, de la ora 20.00, pe stadionul din Sânnicolau va fi proiectat filmul Regele Leu, iar marți, 12 septembrie, de la aceeași oră, de această dată în parcul de lângă Consiliul Județean va putea fi vizionat filmul The Big Giant.

  Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe terenul sintetic de sport al Școlii Gimnaziale din comuna Târnova va putea fi vizionat filmul The Big Giant.

  Caravana filmului ajunge joi, 14 septembrie, de la ora 20.00, în parcul din Alfa, unde fi proiectat filmul Regele Leu și vineri, 15 septembrie, de la aceeași oră, pe terenul de sport din Bujac, unde va putea fi vizionat filmul Encanto.

  Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00, va avea loc o proiecție de film și în Parcul Sfânta Maria din Micălaca unde, de această data în cadrul Caravanei Filmului, poate fi vizionat filmul Mumiile.

  Caravana filmului se încheie duminică, 17 septembrie, cu proiecția filmului animat The Big Giant, care va avea loc în parcul din Gai, de la ora 20.00.

  Intrarea la toate proiecțiile este gratuită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.