duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Caravana filmului” aduce filme pentru copii în aer liber în nouă localități din județ

  de Special Arad | 4 august 2023, 5:53 PM | Cultură | Film

  3

  Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, în parteneriat cu primăriile din județ, organizează o nouă ediție a Caravanei filmului, începând cu această seară.

  Accesul va fi liber la toate proiecțiile, câte un film de animație (sau film artistic pentru copii) în localitățile Ineu, Caporal Alexa, Pâncota, Ghioroc, Fântânele, Sebiș, Buteni, Săvârșin și Zimand Cuz, toate începând cu orele 21.

  Primul film adus de caravană va fi lungmetrajul de animație „Big Giant”, pe scuarul din fața hotelului Central din orașul Ineu, astăzi (4 august).

  Duminică (6 august), „Caravana filmului” va fi la Caporal Alexa, unde va fi proiectat filmul „Peter Pan”, pe terenul sintetic de sport.

  În data de 10 august, în parcul central din  Pâncota, va putea fi vizionat filmul de animație „Encanto”, iar a doua zi (11 august), tot filmul „Encanto” va fi proiectat și la plaja Ghioroc.

  Pe 12 august, în parcul cu castani din Fântânele va fi proiectat filmul „Regele leu”, pe 13 august filmul „Mumiile” în parcul copiilor din orașul Sebiș, pe 18 august filmul „Frumoasa și bestia” în parcul din fața primăriei din Buteni, iar pe 25 august din nou „Regele leu”, de data aceasta la Săvârșin, în Satul Regal din incinta Domeniului Regal.

  Ultima proiecție anunțată de organizatori va fi pe 26 august la Zimand Cuz, în parcul central, unde va fi proiectat filmul „Marmaduke 2”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La toamna in sensul de prima duminica din septembrie…adica cca o luna…
   Mult profesionalism in planificare si comunicare la cmca…
   Aradenii consuma doar open air pe aeroport si moda tot la aeroport…anuntate din timp…
   Daca “alesii/culesii” nu participa dar rezerva trei randuri de scaune…noi, stupid people…sa aflam, eventual ca, din varii motive…nu se mai tine! Adica artistii care ar trebui sa sustina programul inca nu si-au rezervat data?!
   Raspunsul dvs. cu “momentul oportun” este la fel de neinteresat de modul in care este informat publicul ca si al (cmca) si alte institutii care-si aroga in titulatura cuvantul “cultura”

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.