vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Carambolul ororilor sexuale: doi violatori au fost violați de un pușcăriaș!

  de Special Arad | 7 septembrie 2015, 8:55 PM | Naţional

  0

  Minorii acuzaţi că au bătut crunt, au violat şi au ucis apoi o femeie fără adăpost, în centrul Devei, au fost la rândul lor abuzaţi sexual de un recidivist. Pedofilul filma scenele de sex cu adolescenţii şi le vindea pe Internet.

  Tribunalul Hunedoara a judecat astăzi cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă emise pe numele a trei minori din Deva, acuzaţi de violarea şi uciderea unei femei de 40 de ani, fără adăpost. „Instanţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi, în consecinţă: a dispus prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: Sîngurelu Vasile, Sîngurelu Daniel şi Adafinei Raul, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 septembrie 2015 şi până la data de 10 octombrie 2015. Respinge cererile formulate de inculpaţi, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu una din măsurile preventive a arestului la domiciliu sau controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara.

  Potrivit procurorilor, în sarcina celor trei inculpaţi minori s-a reţinut că, în cursul nopţii de 9 august 2015, după ce, în prealabil, au urmărit-o pe femeia fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi deposeda de bani, Daniel Sîngurelu şi Vasile Sîngurelu i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Infracţiunea a avut loc în faţa clădirii Institutului de Proiectări Hunedoara din municipiul Deva, scrie Adevărul.

  „Agresorii au târât-o în partea laterală stânga a scărilor de acces în clădirea IPH Deva, unde minorul Vasile Sîngurelu, profitând de stare de inconştienţă a victimei, a întreţinut un raport sexual cu aceasta, ajutat fiind de ceilalţi doi minori, iar apoi, toţi cei trei au deposedat-o de o sumă infimă de bani şi o parte din bunurile ce le avea asupra ei. După comiterea faptelor, cei 3 inculpaţi minori au părăsit locul faptei, abandonând victima în stare de inconştienţă”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Victima, Daniela Boboia, a suferit leziuni craniene şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Hunedoara – Deva. După mai multe zile de suferinţă, a murit. Potrivit unor cunoscuţi ai femeii, aceasta a mai fost victima unor agresiuni sexuale, în trecut.

  „O cunoşteam, pentru că se adăpostea de multe ori pe scările intrării secundare din clădirea Institutului de Proiectări Hunedoara. Trăia o adevărată dramă. Îşi ascundea faţa de lume, cu o glugă, pentru că mai fusese violată şi îi ere ruşine de umilinţele la care a fost supusă”, a povestit o fostă apropiată a victimei. Potrivit unor informaţii, cei trei minori ar fi agresat-o şi în trecut pe femeie.

  Doi dintre minori au fost violați de un pușcăriaș

  Ancheta procurorilor a scos la iveală un alt caz înfiorător. Doi dintre minori au fost victimele unui pervers. La câteva zile după reţinerea acestora, a fost arestat preventiv şi Florin Ciobanu, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Florin Ciobanu a fost prezentat astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara. „Instanţa constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Ciobanu Cristian Florin, pe care o menţine. Respinge cererile formulate de inculpat, de revocare a măsurii arestării preventive, respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, a informat Tribunalul Hunedoara. Potrivit reprezentanţilor DIICOT, a fost acuzat că a racolat cel puţin trei minori, de pe raza municipiului Deva, cu care a întreţinut relaţii sexuale. Abuzurile, petrecute într-un apartament din municipiu, erau înregistrate video, iar bărbatul a publicat imaginile apoi pe Internet, pentru a obţine bani de pe urma vânzării lor. Florin Cristian Ciobanu este recidivist, a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru tâlhărie, iar în urmă cu câţiva ani a devenit cunoscut după ce a relatat că a dorit să se întoarcă în detenţie, fiind îndăgostit de un alt deţinut, scrie Adevărul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.