duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Capul unei grupări de traficanți a fost prins de polițiști! Acțiune fulger a Poliției, finalizată într-un bar cu prinderea grupului

  de Special Arad | 13 decembrie 2017, 1:55 PM | Regional

  0

  Poliția din Timișoara a „decapitat” una dintre cele mai puternice grupări de traficanți. Polițiștii de frontieră au intervenit și i-au încătușat pe liderul grupării și pe „locotenenții” acestuia chiar în mijlocul unor negocieri.

  Traficanții de persoane erau monitorizați încă din luna august. Gruparea era condusă de un kurd cu cetățenie suedeză, sprijinit de un alt kurd și de alți trei români. Filiera era foarte bine organizată. Contra unor sume de bani importante, o parte dintre membri grupului aduceau transfugi din Serbia, peste fâșia verde, iar alții îi transportau prin Timiș către Ungaria. O a treia echipă se ocupa de ducerea lor spre Occident, transfugii ajungând astfel în țări ca Austria, Germania, Franța sau Belgia.

  Anchetatorii spun că cel puțin 30 de transfugi au fost călăuziți astfel spre Europa de Vest. Polițiștii de frontieră, care au ținut traficanții sub supravecgere ascultându-le convorbirile telefonice, au așteptat cel mai potrivit moment pentru a organiza un flagrant delict. Cei cinci au fost prinși și încătușați într-un bar din Timișoara chiar în momentul în care erau în negocieri pentru un alt transport de transfugi.

  Cei cinci au fost reținuți pentru 24 de ore.

  SURSA: opiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.