joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Căprar: „Consiliul Județean Arad s-a privatizat!” :)

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2014, 3:42 PM | Undeva

  0

  Dorel Căprar a atacat într-o conferință de presă modul în care Consiliul Județean Arad distribuie banii la primăriile din județ. Tocmai ca să arate acest lucru, el a făcut o comparație între modul în care distribuie banii cei de la Guvern și cum se întâmplă la Arad.

  „Consiliul Județean Arad cred că s-a privatizat. Sau altfel nu îmi explic de ce CJA alocă bani doar primăriilor cu primari PNL. Guvernul Ponta tocmai a trimis 2,1 milioane de lei Primăriei Nădlac și 1,6 milioane de lei Primăriei Zăbrani. Vreau să spun că atât la Nădlac cât și la Zăbrani sunt primari PNL”, spune Dorel Căprar, președinte al filialei județene a PSD, și deputat în Parlamentul României.

  „De asemenea, Guvernul a trimis 7,7 milioane de lei pentru cei care îngrijesc persoanele cu dizabilități”, spune Căprar.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.