luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cantitate impresionantă de deșeuri colectate de voluntarii RO100Arad în cadrul proiectului „Curat la parcat”

  de - | 27 aprilie 2018, 12:59 PM | Comunicate contra cost

  3

  Membrii ai Comunității locale RO100Arad cu sprijinul CNAIR – Drumuri Naționale Arad au igienizat în weekend-ul 20-22 aprilie 2018 cinci parcări și perimetrul din jurul Monumentului de la Păuliș de pe DN7 (Arad-Conop), în cadrul proiectului „Curat la Parcat”, parte a programului „Weekend Civic – cu RO100Arad”

  Alături de voluntarii comunității locale s-a aflat și o echipă a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Secția Arad. Colaborarea voluntarilor cu administratorul drumurilor a fost una bazată pe promptitudine și eficiență, astfel încât cele două părți au reușit să pregătească și să deruleze cu succes colectarea unei cantități considerabile de deșeuri diverse care poluau vizual și olfactiv zonele amintite. Colectat manual de către membrii RO100Arad, gunoiul rezultat, peste 60 de saci menajeri de 120 litri, a fost transportat de către CNAIR la punctele proprii de depozitare.

  Comunitatea locală RO100Arad a încercat astfel să corecteze și să atragă atenția asupra unei stări de fapt negative, o carte de vizită neplăcută pentru vizitatorii județului și ai țării, o situație ale cărei cauze ar putea fi înlăturate printr-o conștientizare și atitudine adecvate din partea tuturor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Celelalte „Comunicate” publicate în valuri, la Inutile, sunt „fără cost”? 🙂
   Întreb, din pură curiozitate. Nu fac pe șmecherul. 😉

   Aici măcar nu mi se pare că am pierdut timpul, citind articolul. La alea de la Inutile, marea lor parte, sunt poluare a spațiului public. Duelări verbale inefective, neinteresante pentru cetățean, prin care „onorații politicieni” încearcă să-și demonstreze activitatea.

   0 voturi
   +1
   -1
   • Celelalte comunicate AU FOST fără cost și de asta s-a numit rubrica „Inutile”.

    Am decis acum, începând cu acest comunicat, să schimbăm strategia pentru că toate ziarele arădene percep bani pentru acestea și considerăm că nu ne afectează defel credibilitatea dacă de acum încolo vor intra doar contra cost și pe Special Arad. Din contră, chiar ne ajută din punct de vedere financiar.

    Diferența față de celelalte ziare e că aceste comunicate nu se contopesc cu conținutul redacțional, fiind precizat automat că este vorba de punctul de vedere al partidului / organizației care a emis comunicatul, iar Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate pentru ele.

    Este o măsură temporară (și necesară din punct de vedere pur tehnic) să redenumim „Inutile” în „Comunicate contra cost” (contopind astfel comunicatele vechi și cele noi) deoarece deocamdată acesta este singurul comunicat publicat contra cost, deci singurul din aceasă rubrică nouă. În momentul în care vom avea minim 3 comunicate noi, le vom delimita de fosta rubrică „Inutile” și conținutul acesteia, eliminând astfel orice dubiu.

    Deocamdată este ușor de distins care-i care, cele vechi și fără cost având titluri generice („Comunicat politician cutare, funcție”) și sunt marcate cu „Inclusiv”. În timp ce noile comunicate (contra cost) vor avea exact titlurile date de către cei care trimit comunicatul.

    Mulțumim pentru întrebare și pentru (sperăm noi) înțelegere.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.