duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Canicula restricționează traficul greu în județul Arad. În ce interval orar pot circula autovehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone

  de Special Arad | 28 august 2023, 9:24 AM | Știri Arad

  0

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunță că traficul va fi restricționat, luni, 28 august, din cauza caniculei, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în intervalul orar 11:00-20:00. Sectoarele de drum vizate de aceste restricții sunt drumurile naționale, drumurile expres și autostrăzile din județele Arad, Timiș, Hunedoara, Călărași, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinți, Caraș – Severin, , Alba, Sibiu, Brașov, Bihor, Cluj, Mureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Maramureș, Suceva, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați și municipiul București.

  Citește și: Circulația TIR-urilor este interzisă astăzi în Arad și alte cinci județe! Cod portocaliu de caniculă

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.