Inconștiența unui medic legist. A condus băut, pentru a doua oară, a lovit două mașini și a fugit de la locul accidentului

  de - | 26 August 2021, 8:17 AM | Naţional

  0

  Doctor beat la volan, acuzat că a provocat două accidente, după care a fugit de la locul faptei. Este vorba despre un medic legist din Alba. Acesta ar fi urcat la beat la volan, a gonit pe șosele și a lovit două mașini. În cele din urmă, a fost prins de fiul unuia dintre păgubiți, care a chemat poliția. Pentru că a refuzat să fie testat cu aparatul alcool-test, medicul a fost dus la secție.

  Polițist: Vă pun cătușele și vă duc forțat dacă nu colaborați cu mine! Suflați în aparat?
  Șoferul beat: Am o singură rugăminte…
  Polițist: Domnule, suflați în aparat pentru testare?
  Șoferul beat: Am o singură rugăminte. Pot să sun avocatul?
  Polițist: Sunați-l!

  Medicul nu este la prima abatere. În data de 17 iunie 2021 a fost depistat în trafic după ce a depăşit viteza legală. Atunci a refuzat să se supună testului pentru alcool şi prelevării de probe biologice şi a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti. Parchetul a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate sub control judiciar, potrivit Adevărul.

  În octombrie 2018 medicul a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de 2 ani tot pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, mai arată sursa citată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.