Când mușchii fac sex cu meseria, iese o parodie la „Acțiuni Speciale” în IPJ Arad (Notele la concurs)

  de O. Peniță | 8 mai 2017, 12:08 PM | Culise | Recomandările editorilor

  5

  Știri Arad. Rezultatele concursului organizat pentru ocuparea funcției vacante de șef serviciu la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Arad ne-au „așezat” pe vine de atâta râs! Deși, din păcate, ar trebui să ne pună pe gânduri. Că… gândurile și prostia nu dor și nu rănesc pe nimeni… încă dar e pericol mare să se schimbe această situație!

  Dar e foarte clar: nu mai putem spune nici măcar că e vorba de niște pitici care s-au luptat (citește AICI), la ce note ale concursului avem în fața ochilor! Măi frate, e clar, cine dă cu pumnul, n-are nevoie de carte și nici de pix. Dar are nevoie de mască, sută la sută, ca să se poată ascunde după publicarea rezultatelor!

  Căci, cum naiba să iei nota „1,39” sau „2,79” la un concurs organizat în cadrul instituției unde muncești de ani de zile și să nu-ți fie rușine a doua zi să intri pe poarta Poliției?

  Băieți, puneți-vă măștile (de-acum încolo și la serviciu, și în afara lui!) și… la antrenament cu voi! Nu, nu la sala de forță, că asta știți (dovezi pe Facebook, cu voi, cu mușchii voștri, sunt destule!), ci la citit și învățat câte ceva despre legile instituției pe care o reprezentați.

  P.S. Suntem curioși să constatăm câți dintre cei înscriși la concurs vor posta rezultatele pe paginile lor de Facebook. Nu de alta dar murim de curiozitate să vedem dacă provoacă orgasmu cuiva!

   

  rezultate concurs sas

  muschi_pe_fond_negru

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.