duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Când ești salvator de profesie, orice viață contează. Trei pompieri arădeni au salvat un cățel care căzuse într-un canal

  de Special Arad | 3 ianuarie 2020, 8:42 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știm deja că unul dintre motto-urile pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad este „pentru noi, orice viață contează”, iar ei o dovedesc în fiecare zi, prin munca și devotamentul lor.

  Așa se face că, peste un cățel peste care dăduse ghinionul, în aceeași seară a dat și norocul. Cățelul căzuse, joi seara, într-un canal de pe strada Banu Mărăcine, din municipiul Arad, însă cineva l-a observat sau l-a auzit și a anunțat Detașamentul de pompieri Arad.

  Astfel, trei subofițeri au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare pentru salvarea cățelului în cauză. Micuțul a fost salvat și preluat ulterior de către persoana care a alertat autoritățile.

  Rămân totuși semne de întrebare asupra respectivului canal, dar și gândul că, în locul micuțului patruped, putea să fie un copil, un bătrân sau oricare altă persoană ori animal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.